Met trots presenteert Barracuda haar VR46 collectie, waarin verschillende stijlvolle accessoires voor je motor zijn opgenomen met een subtiele verwijzing naar MotoGP-legende Valentino Rossi en zijn VR46 team.

Grootse grip en meer

Het merendeel van de collectie is gefocust op datgene wat je verbindt met de motor; het stuur. Handvatten in zwart of fluo-geel, stuurgewichten, een remreservoir en een remhendel-protector die ook door het VR46 Racing Team wordt gebruikt; vanaf nu houdt je te allen tijde het legendarische VR46 logo in het zicht, op straat of op het circuit.

Onder het grote doek

Naast de accessoires voor op je motor tref je in de VR46 collectie ook een unieke motorcover aan. Deze motorhoes is dezelfde als waarmee de MotoGP machines van Marco Bezzecchi en Fabio Di Giannantonio worden afgedekt na iedere sessie. Dankzij de zwart / fluo-geel kleurcombinatie en het VR46 Racing Team logo maak je van je motor ook afgedekt een opvallende verschijning in je garage.

Prijzen en verkrijgbaarheid

Alle Barracuda VR46 accessoires zijn verkrijgbaar via de aangesloten Barracuda dealers, en online via www.barracudamoto.nl/vr46.

Handvatten VR46 per set: €19,50

Stuurgewichten VR46 per set: €32,90

Remhendel protector VR46: €89,90

Remvloeistof reservoir VR46: €64,90

Motorhoes VR46: €79,90

BARRACUDA

Barracuda combineert een passie voor design en innovatie met het streven om producten aan te bieden tegen een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Van tail-tidy onder het achterlicht tot aan koplampen met LED-technologie en vrijwel alles aan accessoires daartussen: met het Barracuda assortiment kan je jouw motor aanpassen aan je eigen smaak. Kijk voor de SQ-Basic richtingaanwijzers en alle andere producten uit het assortiment op www.barracudamoto.nl. Je vindt hier ook je dichtstbijzijnde Barracuda dealer.