Je wilt lekker genieten van een Yamaha motorfiets of motorscooter, maar niet je dikke bankrekening aanspreken of het gezeur van het onderhoud of een peperdure verzekering. Dan is een motorfiets huren wellicht een heel interessant optie.

Yamaha Motor biedt nu een volledig assortiment diensten aan onder de vlag YOU Services waarmee elk aspect van het gebruiken, kopen én het bezitten van een Yamaha-product een stuk eenvoudiger wordt. Met de YOU Services wil Yamaha ervoor zorgen dat jij als enthousiaste klant altijd een plezierige ervaring hebt wanneer je een Yamaha-product tegenkomt of gebruikt.

YOU Rent platform

Het YOU Rent platform geeft je de mogelijkheid om de nieuwste Yamaha-motoren te huren en te testen voor een langere periode. Doordat de motoren verhuurd worden via gespecialiseerde Yamaha-dealers weet je zeker dat je geen half-versleten wrak aantreft met gladde banden, maar dat de motorfiets of scooter goed onderhouden is. Met deze YOU Service ga je dus met nog meer vertrouwen en plezier de weg op, of je nu de motorfiets of scooter huurt voor een langere periode om te testen of voor een mooie reis.

MotoShare

Het YOU Rent platform is georganiseerd door MotoShare waardoor je gebruiksvriendelijk, veilig en volledig verzekerd je droom Yamaha kunt huren. Daan van der Wal, CEO & Co-founder MotoShare over de samenwerking met Yamaha Motor: “We zijn blij om de samenwerking met Yamaha Motor aan te mogen kondigen. De steeds groter wordende groep jonge motorrijders weet MotoShare inmiddels heel aardig te vinden. Vaak om zich te oriënteren op een mogelijke aankoop waardoor het verhuren als dealers via MotoShare extra interessant is. Een samenwerking met Yamaha Motor kon daar dan ook niet in ontbreken.”

Naast dat YOU Rent, veel rijders de mogelijkheid biedt om motoren voor een langere tijd te proberen voordat ze over gaan op een aankoop, is het ook het perfecte platform voor rijders die niet beschikken over een eigen motorfiets of scooter maar toch met vrienden of vriendinnen op pad willen of rijervaring willen opdoen.

Huur je Yamaha motor