Vircos, de Italiaanse specialist in handgemaakte racepakken gaat vanaf januari 2024 door het leven onder de nieuwe naam: REV’IT! TAILORTECH. Deze naamsverandering is het resultaat van de samensmelting van REV’IT!’s innovatieve technologie en design met de decennialange ervaring, vakkundigheid en service waar Vircos naam mee gemaakt heeft.

REV’IT! TAILORTECH opent de deuren voor een nog breder publiek door volledig op maat- en met de handgemaakte, eendelige leren racepakken beschikbaar te maken voor de veeleisende sportieve straatrijder, de circuitdagliefhebber evenals aanstormend professioneel coureurs. Zo kunnen ook zij profiteren van de racekwaliteit, het vakmanschap en de topklasse service die REV’IT! biedt aan zijn professionele coureurs in WorldSBK en MotoGP.

Met REV’IT! TAILORTECH kunnen motorrijders hun eigen stijl uitdragen aan de hand van persoonlijke dessins en graphics. Daarnaast betreden ze het circuit met de zekerheid van een topklasse pasvorm en een professionele uitstraling, waarbij eventuele sponsoring en kleurstellingen perfect opgaan in de gekozen stijl van de motor. Om het allerhoogste niveau in veiligheid en service gedurende het ontwikkelingsproces te handhaven en verder uit te bouwen, zal REV’IT! TAILORTECH dit nieuwe hoofdstuk openslaan vanuit het compleet nieuwe, state-of-the-art HQ in Marostica in Italië.

Vircos is in 1982 opgericht door Aldo de Agnoi als ambachtelijk bedrijf in leerbewerking, om vervolgens rond het millennium de stap te maken naar de wereld van leren racepakken. De paden van Vircos en REV’IT! kruisten elkaar voor het eerst toen de twee merken meer dan vijftien jaar geleden samen toetraden tot de GP’s.

REV’IT! TAILORTECH

Het samenwerkingsverband volgroeide in 2022 toen REV’IT! het Italiaanse merk overnam, wat weer leidde tot de lancering van REV’IT! TAILORTECH in 2024 – een nieuwe, gezamenlijke stap vooruit.