Vanaf nu is er geen excuus meer om je gehoor niet te beschermen tijdens het motorrijden. Shush Earplugs introduceert de nieuwste innovatie op het gebied van gehoorbescherming: Shush Biker Earplugs.

Deze geavanceerde gehoorbescherming is ontworpen voor motorrijders en biedt de beste bescherming tegen windruis, terwijl ze een natuurgetrouwe geluidskwaliteit behouden. Na een stille lancering vorig jaar, zijn de oordoppen verkrijgbaar bij vele motorwinkels. Shush werkt hiervoor samen met distributeur Perier Motorsport.

Minder windruis, meer rijplezier

De Shush Biker Earplugs beschikken over een keramisch filter met venturi vorm. Het keramisch materiaal geleid het geluid met de minste absorptie en heeft daardoor de minste vervorming. De dubbele trechtervorm van het filterkanaal zorgt voor een snellere luchtstroom met minder weerstand. Het keramisch filter heeft daarom een veel efficiëntere en nauwkeurigere demping van schadelijke geluid dan elk ander geluidfilter. Dankzij deze unieke filtertechnologie kunnen motorrijders blijven genieten van het ronkende geluid van de motor en het omgevingsgeluid, terwijl ze worden beschermd tegen schadelijk geluid van windruis.

Beste bescherming

De oordoppen zijn gemaakt van synthetisch rubber met een hoge dichtheid, waardoor ze meer geluid dempen dan silicone oordoppen. Het unieke ontwerp met het filter binnenin de oordoppen maakt Shush gehoorbescherming de veiligste keuze. Ook als je een kleine gehoorgang hebt hoef je de oordoppen niet helemaal in je oor te hebben om goed te werken. Het filter binnenin de oordop wordt altijd in de gehoorgang geplaatst, zo kan er geen geluid langs het filter in je gehoorgang ‘lekken’ en heb je altijd de beste bescherming. Shush Biker oordoppen zijn onafhankelijk getest en hebben een SNR van 24 decibel.

Shush biker Earplugs

Ultiem draagcomfort

De Shush Biker Earplugs zijn comfortabel in gebruik dankzij het hypoallergene rubber. Hierdoor zijn de oordoppen comfortabel tijdens lange ritten en zijn ze geschikt voor dagelijks gebruik, zonder kans op huidirritatie in de gehoorgang. De pasvorm met 3 lamellen zorgt voor een 3-in-1 universele maat (L, M, S). Ze gaan minimaal 4x langer mee dan traditionele silicone oordoppen. Doordat het synthetisch rubber ook wat ruwer is blijven ze bovendien beter in je oor zitten.

Betere concentratie in het verkeer

Met de Shush Biker Earplugs kun je beter focussen op het verkeer. Dankzij de superieure geluidskwaliteit hoef je geen moeite te doen om te horen wat er om je heen gebeurt en ben je minder snel vermoeid door geluid. Gesprekken met mede-motorrijders, en waarschuwingen in het verkeer, blijf je moeiteloos horen. Datzelfde geldt voor telefoon, navigatie en muziek via het intercomsysteem. Je hoeft de oordoppen niet uit te doen om alles goed te blijven horen.