Met de nieuwe lijn motorschoenen betreedt Sidi serieus de markt van motorschoenen en concurreert daarmee met Rev’it, TCX en Alpinestars. Er zijn twee verschillende soorten motorschoenen, elk verkrijgbaar in verschillende varianten.

ARX ​​WP – ARX – ARX AIR
ARX ​​is ontworpen met een duidelijk doel: het bieden van een beschermende schoen die een natuurlijke loopervaring biedt. Dat is ARX: bescherming wanneer dat nodig is, de hele dag comfort.

NUCLEUS GTX – NUCLEUS WP – NUCLEUS
Of het nu in de stad of buitenshuis is, Nucleus is ontworpen om een ​​ongeëvenaard niveau van demping te bieden voor meer loopcomfort, alles in een gecertificeerde beschermende schoen.

Sidi heeft Gore-Tex, Fortex, Vibram en D3O gebruikt.

Gore-Tex

GORE-TEX-producten bieden volledig winddichte, ademende en waterbestendige tot duurzaam waterdichte bescherming. Gore-Tex integreert langdurig comfort en betrouwbare bescherming tegen de elementen om uw doelen onder alle weersomstandigheden te bereiken.

Fortex

Fortex is ontworpen om de krachten van een motorongeluk te weerstaan ​​en voldoet aan de eisen van een CE-gecertificeerde schoen. Met zijn unieke gefragmenteerde vorm laat Fortex de natuurlijke flexibiliteit van de voet toe, waardoor de hele dag een casual pasvorm ontstaat.

Vibram

Sidi werkte samen met Vibram® om de beste loopervaring te bieden.

D3O

D3O-technologie is de ultieme beschermingsoplossing. Zacht en flexibel onder normale omstandigheden, maar wordt onmiddellijk harder bij een botsing om uw malleolus te beschermen met een ongeëvenaarde verdediging.

Bekijk de hele collectie: www.jopa.nl