Als het om motorkleding gaat, is de prijs van een set met klimaatmembraan vaak voorbehouden voor de motorrijder of motorrijdster met een gevulde beurs. Toch kan het ook anders, want het kledingmerk Fastway biedt een combipak inclusief membraan voor een messcherpe prijs. 

Fastway Touring jack

De Fastway Touring 211 heeft alle kenmerken die nodig zijn voor verschillende klimaten. Ademend en toch wind- en waterdicht, laat dit jack met zijn uitneembare fleece voering geen middel onbeproefd. Bijzondere aandacht is besteed aan ventilatie (AirVent-systeem) en veiligheid (afneembare schouder- en elleboogbeschermers, optionele achterzak, veiligheidsnaden). Qua design zijn de heren- en dameskleuren harmonieus op elkaar afgestemd. Zowel de heren- als damesuitvoering is leverbaar in 6 maten en 2 kleuren voor een prijs van €139,99.

Fastway Touring broek

De Fastway Touring 211 broek is volledig in lijn met het gelijknamige jack en profiteert van dezelfde technologieën: membraan, ventilatie, veiligheid, enz. Het voegt een ongelooflijk aantal maten toe, 28 voor mannen, 20 voor vrouwen, zodat voor iedereen wel een passende maat te vinden is. De broek heeft een prijs van €139,99.

Kijk voor meer informatie en bestelopties op www.louis.nl of bezoek de winkel in Tilburg