Zero Motorcycles, marktleider op gebied van elektrische motoren, stuurt nieuwe eigenaars met een gerust gevoel de weg op. Alle in Europa verkochte Zero Motorcycles uit modeljaar 2024 worden namelijk standaard voorzien van vijf jaar garantie, ongeacht het aantal kilometers. Daarbovenop loopt er vanaf 15 december 2023 tot en met 29 februari 2024 een actie bij Zero Motorcycles waarbij je een bagagekit ter waarde van 600 euro ontvangt bij aankoop van een nieuwe Zero FXE.

Tot nu verschafte Zero Motorcycles reeds een toonaangevende garantie van vijf jaar met onbeperkte kilometers op het Z-Force® ZF accupakket, oftewel de batterij van de elektrische motorfietsen. Daarnaast was er een garantie van twee jaar met beperkte kilometers op andere onderdelen zoals motor, motorcontroller, frame, swingarm, voorvork, schokdemper achteraan, reminstelling, wielen en elektrische toebehoren. Ook door Zero erkende accessoires wanneer geïnstalleerd door een erkend dealer, kenden deze garantie. In het nieuwe programma genieten nu alle voornoemde elementen dezelfde garantieperiode van vijf jaar. Bovendien is de garantie ook over te zetten naar de nieuwe eigenaar indien de motor verkocht wordt binnen de garantieperiode.

Real Garant Zurich, onderdeel van de Zurich Insurance Group, is de verzekeringsmaatschappij die het nieuwe garantieprogramma onderschrijft. Alle Europese klanten die een Zero uit modeljaar 2024 kopen via een erkende dealer, genieten van het nieuwe pakket (zonder extra kosten). Sommige modellen uit 2023 die nieuw worden verkocht via het dealernetwerk van Zero Motorcycles komen eveneens in aanmerking voor het nieuwe programma.

Gratis bagagekit bij aankoop FXE

Meer goed nieuws voor wie interesse heeft in een nieuwe Zero. Wie vanaf 15 december een nieuwe Zero FXE koopt, die krijgt namelijk een omvangrijke en erg handige bagagekit ter waarde van 600 euro helemaal gratis meegeleverd. De kit bestaat uit een rugzak, stuurtas, Mojavi-zadeltassen en een multifunctionele buidel voor op de Mojavi-tassen. De promotie loopt tot en met 29 februari 2024 en geldt voor alle nieuwe FXE-modellen, ongeacht het bouwjaar.

Breed assortiment

Met negen verschillende motoren (+ een Black Forest-editie van de DSR/X), biedt Zero Motorcycles ook in 2024 het meest uitgebreide assortiment aan volledig elektrische motorfietsen ter wereld aan, voor alle type rijbewijzen. Zo zijn er modellen voor het A1- of B[1]-rijbewijs (DS, S & FXE), en voor het A2-rijbewijs (FX, SR & DSR). Daarbovenop kunnen de SR en DSR worden opgewaardeerd naar het volle vermogen zodra de rijders het volledige rijbewijs bemachtigd hebben. Ook de gekende modellen met vol vermogen (SR/S, SR/F en DSR/X) maken dit jaar weer onderdeel uit van het gamma. Prijzen van het MY24-gamma starten vanaf €14.010.


[1] Enkel in België en mits voldaan aan bepaalde voorwaarden