Op de EICMA 22 presenteerde Benelli een aantal splinternieuwe motorfietsen die klaar staan om in 2023 de markt te bestormen. De uitbreiding van Benelli’s TRK-familie in Nederland is aanstaande met de komst van de nieuwe TRK 702 en 702X.

Deze kersverse adventure allroad van Benelli komt zeer binnenkort beschikbaar in twee verschillende varianten; de straat georiënteerde 702 versie en de 702X crossover die niet terugdeinst voor een stukje onverhard.

De eerste exemplaren zijn onderweg en zullen naar verwachting in mei uitgeleverd worden aan de Nederlandse Benelli dealers. Prijzen zijn bekend en bedragen €8.999,- voor de 702 en €9.499,- voor de 702X. Genoemde consumentenprijs is inclusief BTW en de standaard rijklaarmaakkosten. De 702X is binnenkort in het echt op de MOTORbeurs te bewonderen

Veel comfort gekoppeld aan hoge prestaties en verpakt in de juiste looks. Deze gloednieuwe adventure is extreem veelzijdig en wendbaar op zowel het asfalt als de onverharde paden. Welke weg je ook kiest, ga het avontuur aan met de nieuwe Benelli TRK 702X.

Benelli groeit verder met 3 nieuwe dealers!
Benelli is aan het groeien. Ons gamma breidt steeds verder uit, de verkoopcijfers zitten in de lift en steeds meer Nederlandse motorzaken sluiten zich als officiële dealer bij Benelli aan. In de afgelopen tijd heeft Benelli drie nieuwe dealers mogen verwelkomen: Hofland Motoren, Motor Service Hoofddorp en Pels Motoren.

Benelli aanwezig op de MOTORbeurs 2023
Al meer dan 35 jaar is MOTORbeurs Utrecht hét trefpunt voor motorliefhebbers. Ook dit jaar is van 23 tot en met 26 februari 2023 de Jaarbeurs in Utrecht dé plek waar motorrijdend Nederland moet zijn. Ook Benelli is dit jaar weer aanwezig met een grote stand in de centrale hal.

Dit jaar zullen de TRK 702X en Tornado Naked Twin 500 (TNT 500) in de spotlight staan. Deze gloednieuwe modellen zullen in het echt te bewonderen zijn op onze stand. Daarnaast kan er natuurlijk gezeten worden op de bestaande modellen waarvan een aantal met nieuwe kleuren beschikbaar zullen zijn in 2023.