Cardo Systems, de wereldmarktleider in draadloze communicatiesystemen voor motorrijders, heeft vandaag een geheel nieuwe spraakopnamefunctie geïntroduceerd, waarmee PACKTALK EDGE-, NEO- en CUSTOM-rijders (met een Platinum-pakket) gemakkelijk intercomaudio kunnen opnemen en opslaan. De functie is beschikbaar met een druk op de knop via de Cardo Connect mobiele app en de nieuwste 7.0 software-update.

De mogelijkheid om Dynamic Mesh Communication (DMC)-chats op te nemen en spannende verhalen en gesprekken te delen is weer een baanbrekende update van Cardo, terwijl het bedrijf de lat steeds hoger legt en motorrijders samenbrengt door middel van gedeelde ritervaringen.

De nieuwe update is exclusief beschikbaar voor de DMC-generatie 2, waaronder PACKTALK EDGE-, NEO- en CUSTOM-modellen (met Platinum-pakket). Nu kunnen rijders alle DMC-gesprekken opnemen, inclusief die met PACKTALK-apparaten van de eerste generatie (bijvoorbeeld Bold en Black) en Bridge telefoonverbindingen. Rijders kunnen eenvoudig de spraak- en intercomopname inschakelen door op de ‘microfoon’-knop op het startscherm van Cardo Connect te drukken en de opgeslagen opname automatisch rechtstreeks op hun telefoon ontvangen.

“Het bieden van oplossingen om de rijervaring te verbeteren is ons belangrijkste doel bij Cardo”, zegt Dan Emodi, Chief Marketing Officer, Cardo Systems. “Met deze update lopen we voorop op het gebied van geavanceerde technologie en bieden we een eenvoudig en naadloos platform om audio rechtstreeks op de mobiele telefoon van de rijder op te nemen en op te slaan. Allemaal met één druk op de knop.”

Hoe de functie voor spraakopname te gebruiken

  • Cardo Connect-app downloaden
  • Tik op het startscherm op “knop voor spraakopname”.
  • Geef app-machtigingen om audio op te nemen.
  • Tik op het microfoonpictogram om de opname te starten.
  • Pauzeren en hervatten tijdens het opnemen is beschikbaar.
  • Stop de opname door op de knop Opslaan te tikken.
  • De opname wordt met een standaardnaam opgeslagen in uw telefoonopslag.
  • Een nieuwe opname starten? Tik nogmaals op het microfoonpictogram en begin met spreken.

Ga voor meer informatie of om het volledige assortiment Cardo Systems-modellen te bekijken naar www.cardosystems.com.