Ducati voegt Joppen Motoren in Leende, toe aan haar dealernetwerk. De nieuwe opening gebeurt 27 januari bij Joppen Motoren, de full service motorspecialist die actief is in de regio Eindhoven en Limburg sinds 1978.

Na een grondige renovatie opent de showroom van de motorspecialist die al sinds 1978 op hetzelfde adres open is. Er is een breed gamma met meer dan 200 nieuwe en gebruikte motorfietsen. De familiezaak van huidig eigenaar Hendrik Joppen investeerde de laatste jaren flink in de verbetering van de kwaliteit van het dealership. Nu komt ook Ducati bij de huidige range, waardoor gepassioneerde klanten een nog betere ervaring krijgen.

Om dit alles mogelijk te maken, werd het hele gebouw gerenoveerd met een totaal nieuwe showroomvloer. Ducati wordt in de winkel tentoongesteld op een ruimte van maar liefst 150m2 waar enthousiastelingen het hele Ducati en Scrambler Ducati gamma kunnen verkennen, samen met de bijhorende kledij en accessoires. Als deel van de uitbreiding heeft Joppen motoren nu ook twee volledig ingerichte Ducati werkplaatsen die toegewijd zijn aan het onderhoud van Ducati motorfietsen, waarbij een team van Ducati mechniekers beschikbaar is voor service en onderhoud.

Daarbovenop kunnen klanten ook Ducati Approved pre-owned motorfietsen verkrijgen, Ducati motoren met minder dan 6 jaar sinds hun initiële registratie, die minder dan 50.000km afgelegd hebben en waarop een inspectie met 35 controlepunten werd uitgevoerd.

Eigenaar Joppen Motoren Hendrik Joppen: ”Het is geweldig om Ducati te gaan vertegenwoordigen. Ons team staat, in onze recent gerenoveerde showroom, klaar om de nieuwste Ducati motoren, kledij & accessoires te presenteren aan iedereen die Ducati een warm hart toedraagt! Enkele jaren geleden is onze werkplaats nieuw opgebouwd en ingericht, en momenteel zijn er 2 Ducati werkplekken ingericht met alle benodige gereedschappen en apparatuur. Onze monteurs zijn onderussen opgeleid tot Ducati Technical Specialist. Op zaterrdag 27 januari 2024 starten wij officieel met het Ducati dealerschap waarbij wij iedereen van harte uitnodigen voor deze Grand Opening!

Ducati Sales Manager Robert van Zalinge ” Om de klanten uit zuid-oost Nederland beter te bedienen zijn wij op zoek geweest naar een geschikte partner. Met Joppen Motoren hebben wij wederom een ervaren en zeer enthousiaste dealer kunnen aanstellen en wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking. Ik raad iedere Ducati liefhebber aan om eens een kijkje bij Joppen Motoren te nemen. Vanaf de openingsdag 27 januari a.s. zijn bijvoorbeeld de hagelnieuwe 2024 Multistrada V4 RS, de Multistrada V4 Grand Tour en de Hypermotard 698 mono te bewonderen.

De officiële opening van Ducati by Joppen Motoren is op 27 januari. Ducatisti kunnen de hele dag genieten van Food & drinks met openingstijden van 9:00AM tot 4:00 PM.

Schrijf ook alvast in je agenda: Paasmaandag 1 April 2024: Ducati Demo dag bij Joppen Motoren. Deze 2e paasdag staat in het teken van proefrijden op de 2024 Ducati modellen, een unieke kans om jezelf onder te dompelen in de wereld van Ducati en om de laatste nieuwe producten te ontdekken.