Het nieuwe jaar is van start gegaan en Yamaha trakteert nu al op cadeautjes. Het merk voorziet alle 2024 MT-07’s van een compleet Yamaha Quick Shifter systeem. Dit betekent dat iedereen die tussen nu en het einde van dit jaar een nieuwe 2024 Yamaha MT-07 aanschaft, volledig kosteloos dit fantastische accessoire ter waarde van € 299,- ontvangt, geïnstalleerd en wel.

Makkelijker en sneller schakelen

Met een hoogwaardig Yamaha Quick Shifter systeem kun je makkelijker en sneller schakelen, omdat je niet meer bij iedere gangwissel de koppeling hoeft te gebruiken. Afgeleid van Yamaha Racing-technologie zorgt het volledig geïntegreerde systeem ervoor dat je zo betere controle hebt over de motorfiets. Het maakt de van zichzelf toch al zeer handelbare MT-07 nog gebruiksvriendelijker, waardoor hij nog meer rijders zal aanspreken.

Ultieme Hyper Naked

Al sinds zijn introductie in 2014 is de MT-07 het best verkopende model in de Yamaha line-up. En dat is niet zo gek. Deze middenklasser is de ultieme Hyper Naked, met een kenmerkend agressief kuipwerk-ontwerp en een Y-vormige LED-voorkant. Hij biedt zowel nieuwe als ervaren rijders eindeloos motorplezier dankzij het indrukwekkende koppel uit zijn CP2-motorblok, ondersteund door het brullende geluid uit het korte, lichtgewicht 2-in-1 uitlaatsysteem. Onderweg blijf je volledig up-to-date dankzij een 5-inch TFT-instrumentenpaneel met twee thema’s en smartphone-connectiviteit en ook de natuurlijke ergonomie, toegankelijke zithoogte en flexibele zithouding maken dit de ultieme motorfiets voor dagelijks gebruik.

Ultieme alleskunner

Anoniem voorbij rijden is er op de MT-07 niet bij. Het opvallende kuipwerk heeft dubbele, vleugelvormige luchtinlaten en compacte LED-verlichting. Dit alles zorgt voor een gedurfde en futuristische look met hetzelfde DNA als alle andere Yamaha Hyper Naked-modellen. Dit ongeëvenaarde pakket met een vanaf-prijs van € 8.999 biedt een perfecte beste balans tussen prestaties met hoog koppel en een brute Naked-stijl. En zeker in combinatie met het gratis Quick Shifter systeem is de Yamaha MT-07 ook in 2024 weer de motorfiets voor al je stadse of cross-country avonturen.

Meer info over de 2024 MT-07 en jouw dichtstbijzijnde Yamaha-dealer vind je op www.yamaha-motor.nl.