Harley-Davidson onthulde deze week op H-D.com een deel van zijn 2024 modellen line-up en maakte bekend dat deze motorfietsen nu wereldwijd verkrijgbaar zijn bij erkende Harley-Davidson dealers.

Ook maakte het merk duidelijk dat er binnenkort nog meer nieuwe modellen zullen worden gepresenteerd. De limited-production 2024-modellen van Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations™ (CVO™) en meer nieuwe Harley-Davidson modellen worden onthuld met een speciale introductiefilm “American Dreamin’” 24 januari om 17.00 uur op H-D.com.

Harley-Davidson 2024

De in 2024 terugkerende modellen vertegenwoordigen de volgende categorieën in het Harley-Davidson portfolio, een verzameling van de meest begerenswaardige motorfietsen in hun respectievelijke categorieën.

Grand American Touring

Voor rijders die gehoor geven aan de roep van de open weg. Grand American Touring-modellen brengen rijders ver voorbij de horizon met het comfort en de stijl die iedere reis spectaculair maken.

Cruiser

Iconische en diverse styling – van nostalgisch tot zeer modern – wordt gecombineerd met de mogelijkheid om te customizen en het ultieme persoonlijke statement te maken.

Sport

Toonaangevende performance en geavanceerde technologie bieden een opwindende rijervaring in combinatie met een styling die is geïnspireerd door de unieke Harley-Davidson® heritage.

Trike

Harley-Davidson® Trike modellen bieden een aantrekkelijke optie voor rijders die het vertrouwen van een driewielig platform waarderen.

Adventure Touring

Voor rijders die overal naartoe willen kunnen, omdat de weg voor hen nooit eindigt. De bekroonde Pan America® is een veelzijdige en inspirerende machine die elke ondergrond trotseert.

Harley-Davidson staat voor het tijdloze streven naar avontuur en vrijheid voor de ziel. Ga naar H-D.com voor meer informatie over de complete lijn van Harley-Davidson® Grand American Touring, Sport, Adventure Touring, Cruiser en Trike motorfietsen, Harley-Davidson Certified™ pre-owned motorfietsen, Harley-Davidson® Genuine Motor Parts & Accessories, Harley-Davidson® MotorClothes® kleding en accessoires, en Harley-Davidson Financial Services.