Honda is verheugd om dit jaar drie Nederlandse premières te presenteren op MOTORbeurs Utrecht, dat plaatsvindt van 22 tot en met 25 februari.

Tijdens de motorbeurs zal Honda aanwezig zijn in hal 7 met drie premières voor Nederland:de CB1000 Hornet, de CBR600RR en de e-Clutch technologie, ‘s werelds eerste elektronische koppeling voor motorfietsen die de rijder in staat stelt te starten/stoppen en te schakelen zonder de koppeling te gebruiken. Op de Honda-stand krijgen bezoekers ook de gelegenheid om kennis te maken met het uitgebreid gamma va Honda en de nieuwste toevoegingen zoals de vernieuwde Africa Twin Adventure Sport, de NX500, de CB500 Hornet en nog veel meer.

Daarnaast nemen we ook deel aan het testparcours dat gecoördineerd wordt door de beursorganisatie. Bezoekers krijgen er de mogelijkheid om verschillende Honda motoren te proefrijden.

Aangezien MOTORbeurs Utrecht de aftrap markeert van het nieuwe motorseizoen kunnen de klanten ook bij de officiële Honda dealer genieten van uitzonderlijke voorwaarden op verschillende modellen. Alle details vind je op Honda Motordealer Days.