Hyosung introduceert met trots de GV 125S Black Edition en de GV 300S Black Edition. Na de lancering van de GV 125R en GV 125S EVO komt Hyosung met een betaalbare variant van deze iconische bobbers, die liefhebbers van cruisers en stijlbewuste rijders zeker zal aanspreken.

Hieronder het overzicht van de Hyosung modellen inclusief de Nederlandse en Belgische prijzen.

De Black Editions behouden het kenmerkende bobber-ontwerp van Hyosung, maar maken gebruik van meer traditionele technieken. Deze modellen zijn uitgerust met een klassieke voorvork, koplamp en de 125 variant beschikt over een gecombineerd remsysteem zoals voorheen gebruikt werd.

Dit in tegenstelling tot zijn broertjes, de GV 125S EVO, de GV 300S EVO en de GV 125R, die zijn uitgerust met een upside-down voorvork, LED koplamp en ABS. Deze tijdloze componenten geven de Black Editions een onmiskenbaar krachtige uitstraling. Met hun gestroomlijnde ontwerp, matzwarte lak, donkere afwerking en hoogwaardige details zijn de Black Editions ware blikvangers op de weg.

Hyosung

De GV 125S Black Edition is voorzien van een 11 kW (15PK) krachtige 125cc vloeistof gekoelde V2 motor en levert een soepele rijervaring. De GV 300S is eveneens voorzien van een vloeistof gekoelde V2 motor, maar met 300cc en levert 21,6kW (29PK). Beiden zijn ideaal geschikt om te cruisen, voor woon-werkverkeer en om mooie tourritten mee te maken.

De Black Editions zijn nu verkrijgbaar bij de Hyosung dealer.