De populariteit van Indian Motorcycle groeit gestaag. Rijders van het oudste Amerikaanse motormerk zijn niet alleen fan van de motoren, maar vooral ook van het erfgoed en de daarmee gepaard gaande levensstijl.

Het is de trotse associatie met de rijke historie van het merk die de vraag aanjaagt om meer direct gelieerde producten met het stempel van goedkeuring vanuit Indian Motorcycle. Om aan die behoefte te voldoen wordt door Indian Motorcycle Benelux importeur JEEGEE Motors BV en Combi Motors Verzekeringen met onmiddellijke ingang een speciale verzekering aangeboden aan bestaande en nieuwe rijders: Indian Motorcycle Insurance.

De verzekeringen worden aangeboden in Nederland en Belgie. Er wordt onderzocht op welke termijn ook Luxemburg kan worden toegevoegd.

Viktor van Leeuwen, directeur JEEGEE Motors BV, importeur Indian Motorcycle Benelux: “De groeiende populariteit van het merk en de actieve rijdersgroep verenigd in Indian Motorcycle Riders heeft de vraag om meer eigen producten met een eigen merknaam doen vergroten. In meerdere landen wordt al een dergelijke verzekering aangeboden. We zijn er trots op dit nu ook hier aan te kunnen bieden.”

Arthur Heppener, eigenaar-directeur van Combi Motors Verzekeringen: “Combi Motors Verzekeringen werkt al geruime tijd samen met Indian Motorcycle Benelux. Het is mooi te zien dat het merk groeit en dat de tijd rijp is voor een eigen label.”