De Ninja 650 heeft de harten van motorliefhebbers veroverd dankzij een perfecte combinatie van sportief rijplezier en dagelijkse bruikbaarheid. Bovendien is de altijd betaalbare Ninja 650 uitgerust met ultramoderne functies, waaronder een TFT-dashboard met connectiviteitsmogelijkheden, LED-verlichting en Kawasaki Traction Control.

Het motto “Fun-Style-Easy” en de scherpe, sportieve styling van de Ninja 650 spreken een breed scala aan rijders aan. Een sleutelfactor hierbij is de responsieve 649cc parallel-twin motor, die 68 pk levert met een gemakkelijk beheersbare gasrespons en een uitzonderlijk laag brandstofverbruik. Dit wordt aangevuld met een slank Trellis-frame en een lichte aluminium swingarm, waardoor de Ninja 650 ongeëvenaarde wendbaarheid en sportieve prestaties biedt. Een doordachte zithouding en uitstekende windbescherming zorgen ervoor dat de Ninja 650 altijd comfortabel is, of je nu naar je werk pendelt of een lange tour maakt.

Kawasaki Ninja 650

De Ninja 650 is uitgerust met moderne kenmerken zoals ABS, volledige LED-verlichting en het geavanceerde Kawasaki Traction Control System (KTRC)*. Dit systeem kan in drie standen worden ingesteld: ondersteuning voor sportief rijden (stand 1) of maximale tractie onder alle omstandigheden (stand 2). Indien gewenst kan het systeem volledig worden uitgeschakeld. De geselecteerde modus wordt weergegeven op het moderne TFT-kleurendisplay, dat ook andere handige informatie biedt, zoals een schakelindicator, brandstofmeter, ECO-indicator en smartphone-connectiviteit. Met de Kawasaki Rideology-app kun je een breed scala aan informatie bekijken, waaronder een routelogboek en onderhoudsgegevens.

Voor rijders met een A2-rijbewijs is er een 35kW kit beschikbaar om aan de vereisten te voldoen.

Kleuren

• Ebony / Candy Lime Green (Nieuw) • Lime Green KRT-editie • Metallic Matte Graphenesteel Gray

Het 2024-model is vanaf oktober verkrijgbaar bij de Kawasaki-dealers. Prijzen worden op een later tijdstip bekendgemaakt. Er is ook een 35kW-versie beschikbaar voor rijders met een A2-rijbewijs.

Voor meer informatie en om een dealer bij jou in de buurt te vinden, kun je terecht op www.kawasaki.nl of www.kawasaki.be

*De 35kW (A2) versie is voorzien van één KTRC-modus en kan ook worden uitgeschakeld.