Dit jaar viert de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) haar 120-jarig bestaan. Een mijlpaal voor de vereniging, maar men kijkt vooral vooruit, naar een nieuwe generatie motorrijd(st)ers!

In 2024 lanceert de grootste motorclub van Nederland daarom een nieuw initiatief om motorrijd(st)ers in de dop een vliegende start te bezorgen en bekend te maken met het werk van de vereniging. Dit doen we met het KNMV-Starterspakket. 

In het KNMV-Starterspakket zitten een theorieboek en online lesmateriaal voor het theorie-examen. Verder zit het boordevol met goodies en waardebonnen van diverse partners én een KNMV-lidmaatschap. Zo kunnen aspirant-motorrijd(st)ers, direct nadat zij hun rijbewijs hebben gehaald, met een gerust gevoel op pad. Meer tijd om je te focussen op je eerste kilometers zonder rijinstructeur achter je.

Arjan Everink, hoofd Verkeer en Opleidingen bij de KNMV: “Met dit pakket denken wij nieuwe motorrijders een duwtje in de rug te kunnen geven om tegen lage kosten te starten met theorielessen, motorrijles te nemen en tevens kennis te kunnen maken met alle voordelen van het KNMV-lidmaatschap. Deze box schaf je aan voor slechts € 20,-, maar vertegenwoordigt een waarde van ten minste € 150,-. Dat is toch maar weer mooi meegenomen in deze tijden.”

Met deze actie wil de KNMV nieuwe motorrijd(st)ers stimuleren om zich goed voor te bereiden op het theorie-examen, met als resultaat een grotere kans om in één keer te slagen. Bovendien zorgt een goede voorbereiding uiteindelijk voor meer focus (en plezier!) tijdens het rijden, omdat je de regels goed beheerst. Daarnaast wil de bond deze nieuwe groep motorrijd(st)ers graag laten kennismaken met de KNMV, waar zij terechtkunnen met al hun vragen en behoefte aan ondersteuning. Met 120 jaar aan kennis staat de KNMV klaar om nieuwe rijders te helpen.

Kortom, een mooi zetje in je rug om na lange tijd dan eindelijk te beginnen met je motorrijlessen. Of om cadeau te doen aan vrienden, kennissen of familieleden! Ga naar www.knmv.nl/starterspakket voor meer informatie of om meteen te bestellen!