Suzuki maakt proefrijden wel heel toegankelijk tijdens de Ride Out Roadshow, oftewel proefrijden met een Suzuki motorfiets. Tijdens deze Roadshow-evenementen bij Suzuki-dealers verspreid door heel Nederland kunnen geïnteresseerden geheel gratis en vrijblijvend een proefrit maken op een Suzuki motorfiets naar keuze. Vrijwel alle modellen zijn aanwezig, inclusief modellen uit de V-Strom-, super sport en GSX-range. Inschrijven voor de Suzuki Ride Out Roadshow kan vanaf 14 maart op www.suzuki.nl.

Tijdens de Suzuki Ride Out Roadshow biedt Suzuki beginnende én ervaren motorrijders de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de uitgebreide line-up van de Japanse motorfietsfabrikant. Tijdens dit unieke proefritevenement is het mogelijk om liefst 14 modellen van Suzuki uit te proberen. Aanmelden is heel eenvoudig. Geïnteresseerden boeken via de website van Suzuki vrijblijvend, makkelijk en snel een proefrit bij een Roadshow-evenement in de buurt.

V-Strom range

Onder meer de populaire V-Strom-familie is aanwezig, van de lichtvoetige en toegankelijke V-Strom 650, tot de veelzijdige nieuwe V-Strom 800 en V-Strom 1050 als ultiem vlaggenschipmodel in de Adventure line-up van Suzuki. Alle modellen staan klaar voor een eerste avontuur.

GSX en Hayabusa

Ook de GSX-range van Suzuki geeft acte de présence tijdens de Suzuki Ride Out Roadshow. Onder meer de sportieve en immens populaire GSX-8S en GSX-8R staan klaar voor een uitgebreide proefrit, net als de extra krachtige GSX-S950 en GSX-S1000, de sport-tour versie GSX-S1000GT en Suzuki’s allereerste crossover: de GSX-S1000GX. Het is zelfs mogelijk om te rijden op het absolute topmodel van Suzuki: de legendarische Hayabusa.

De Suzuki Ride Out Roadshow vindt vanaf 1 april 2024 wekelijks plaats op verschillende locaties door heel Nederland. Kom proefrijden met een Suzuki motorfiets  www.suzuki.nl/suzuki-ride-out-roadshow