Het rijke aanbod van de Moto Guzzi Experience wordt uitgebreid met nieuwe modellen: de moderne V7 Stone, de avontuurlijke V85 TT en de grote reiziger V100 Mandello. In 2023 maakt de nieuwe Weekend-formule haar debuut met een scala aan ervaringen om je passies te delen op een Moto Guzzi, van tochten door de natuur tot een combinatie van motor en zeilen.

Nu het motorseizoen voor de deur staat, is Moto Guzzi klaar om haar talrijke vernieuwde activiteiten on the road aan het publiek te onthullen. De initiatieven zijn gericht op meisjes en jongens met een passie voor ontdekkingen en een grote nieuwsgierigheid naar alles wat de motorwereld te bieden heeft. Moto Guzzi presenteert de goedgevulde agenda van de Moto Guzzi Experience 2023, een zeer succesvolle formule die voortdurend in ontwikkeling blijft en een steeds breder en gevarieerder publiek aanspreekt. Mede dankzij de uitbreiding van het assortiment met de komst van de Moto Guzzi V100 Mandello, aangedreven door de compact block motor en boordevol nieuwe technologie, draaien de evenementen van de Moto Guzzi Experience in 2023 om drie juweeltjes van de adelaar: de jonge en frisse bestseller V7 Stone, de avontuurlijke en fascinerende V85 TT en de gloednieuwe V100 Mandello, die pittige rijeigenschappen combineert met de reislust die de ziel van Moto Guzzi vormt.
De tochten zijn speciaal afgestemd op de kenmerken van elk van deze drie modellen, zodat alle motorrijders de tocht kunnen kiezen die het beste bij hun smaak en ervaring past. Sommige reizen in Guzzi-stijl bieden de nieuwe formule Moto Guzzi Experience Weekend die één weekend in beslag neemt en gericht is op iedereen die zijn passie wil delen in een jonge, dynamische sfeer vol vermaak. Motorrijders hebben veel interesses en niets is leuker dan deze tijdens een weekend met medereizigers te delen, uiteraard op Moto Guzzi motoren, om elkaar te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.

Er zijn drie Moto Guzzi Experience Weekends gepland, twee gewijd aan de V7 Stone en één aan de V85 TT: Valli Nascoste (Verborgen Valleien, drie dagen in de natuur om de meest verborgen plekjes van de heuvels van Piacenza te ontdekken; Ride&Sail, een originele combinatie van motor en zeilboot; Dust&Stars, om het plezier van offroad rijden te combineren met de sensatie van slapen onder de sterren. Voor al deze activiteiten geldt de speciale formule all inclusive . Dit is een van de vele redenen van het succes van de Moto Guzzi Experience: iedereen kan deelnemen zonder iets te hoeven organiseren. Het pakket is inclusief de huur van de motor, de brandstof en alle hulp onderweg. De inschrijving voor de Moto Guzzi Experience is al geopend op motoguzzi.com.

De agenda van de Moto Guzzi Experience 2023:

V7 Stone Experience
28-30 april: Weekendformule – Valli Nascoste (Verborgen valleien)
26-28 mei: Weekendformule – Ride&Sail

V85 TT Experience
22-25 april: Toscane
28 april-1 mei: Toscane
12-14 mei: Weekendformule – Dust&Stars
21-30 oktober: Tunesië
4-13 november: Tunesië
26 december-10 januari 2024: Marokko

V100 Mandello Experience
9-16 april: Sicilië
27 mei-4 juni: Balkan
30 september-8 oktober: Belpaese
2-10 december: Andalusië