De nieuwe Moto Guzzi Stelvio is nu online te reserveren, waarmee je als een van de allereersten straks kan plaatsnemen op de nieuwe Stelvio. Je rijdt de Moto Guzzi Stelvio vanaf €18.499,- (BE €16.499,-).

De Stelvio wordt aangedreven door de nieuwe ‘compact block’ V-twin-motor, die zojuist is geïntroduceerd op de V100 Mandello en verder verfijnd is. Deze motor is absoluut baanbrekend qua ontwerp en constructie, met een compact en licht ontwerp dat een wendbaar en sportief chassis mogelijk maakt. Het betreft een dwarsliggende 90° V-twin met vloeistofkoeling, dubbele bovenliggende nokkenasverdeling met vingertuimelaars en 4 kleppen per cilinder. De zesversnellingsbak is herzien om het schakelen nog soepeler te laten verlopen.

De prestaties van deze motor zijn duidelijk sportief: het maximale vermogen bedraagt ​​115 pk bij 8.700 tpm, terwijl het maximale koppel 105 Nm bedraagt ​​bij 6.750 tpm. Maar liefst 82% van dit koppel is al beschikbaar vanaf 3.500 tpm, met een begrenzer ingesteld op 9.500 tpm. Het chassis is voorzien van een frame gemaakt van zeer sterke stalen buizen, gecombineerd met tubeless spaakvelgen van respectievelijk 19″ voor en 17″ achter, en een vering met lange veerweg. Deze keuzes maken comfortabel rijden op reizen en plezier op licht terrein gemakkelijk, evenals soepel rijden op asfalt.

Innovatief platform

De Stelvio is de eerste Moto Guzzi die verkrijgbaar is met PFF Rider Assistance Solution. Dit innovatieve platform voor bestuurdersassistentie, gebaseerd op radartechnologie ontwikkeld door Piaggio Fast Forward, garandeert functies die een fundamentele rol spelen op het gebied van actieve veiligheid. Piaggio Fast Forward is een in Boston gevestigd bedrijf gespecialiseerd in robotica, opgericht in 2015 door de Piaggio Group.

De eersteklas elektronische uitrusting wordt gecompleteerd door het elektronische Ride by Wire-gaspedaal en het zesassige platform dat de elektronische bedieningselementen voor veiligheid (zoals ABS Cornering) en plezier optimaal beheert. Er zijn vijf rijmodi: Toerisme, Regen, Weg, Sport en Offroad, die het remmen op de motor, ABS, tractiecontrole en motorkaarten beheren. In de Offroad-modus is het mogelijk zowel ABS als tractiecontrole uit te sluiten. Er is een breed scala aan accessoires beschikbaar, zodat hij perfect aansluit op uw behoeften.

Reserveren

Vul het formulier in, selecteer een dealer en verstuur je aanvraag. Moto Guzzi neemt contact met je op om een afspraak te maken en de aankoop van je Moto Guzzi Stelvio af te ronden voor de prijs van €18.499 (BE €16.499) of, als je kiest voor de versie met PFF Rider Assistance, €19.299 (BE €17.299).