De sportieve Suzuki GSX-8S en GSX-8R zijn motoren die zich bij uitstek lenen voor customizen en personaliseren. Daarom biedt Suzuki, naast het uitgebreide aanbod aan accessoirepakketten, nu ook de keuze uit tal van unieke stickersets om deze sportieve machines nog verder te personaliseren. Voor de 8S zijn dit maar liefst 10 verschillende sets. Voor de 8R zijn dit er 8.

Het is bijzonder fraaie bestickering die perfect aansluit bij het design en die het sportieve uiterlijk van beide motorfietsen nog sterker tot uiting laat komen. Voor de Suzuki GSX-8S omvat elke set een tankpad, wielstriping en stickers voor de volgende optionele accessoires: het flyscreen, de onderspoiler en de duoseatcover..

Speciale GP stickerset voor Suzuki GSX-8R

Voor de Suzuki GSX-8R omvat elke set eveneens een tankpad, wielstriping en de stickers voor de onderspoiler. Ook zijn er stickers voor optionele accessoires, zoals de duoseatcover. Bij de speciale GP stickerset krijgt de GSX-8R een supersportuitstraling dankzij zilveren, blauwe en fluorgele accenten. Het zijn de kleuren van de GSX-RR van het Team Suzuki ECSTAR uit de MotoGP. Zelfs voor de contactsleutel is er een specifieke GP sticker.

Online te bekijken en te bestellen

Alle stickersets voor de Suzuki GSX-8S en GSX-8R zijn online te bekijken en ook te bestellen. Kijk hier voor de GSX-8S en hier voor de GSX-8R. Voor de 8S zijn de sets er vanaf 250 euro. De 8R stickerset is er vanaf 300 euro. De speciale GP stickerset komt op 350 euro.

De Suzuki GSX-8S is er vanaf 9.999 euro en de GSX-8R vanaf 10.999 euro. Beide zijn zonder meerprijs ook leverbaar als A2-variant. Net als elke andere Suzuki motorfiets worden beide motorfietsen geleverd met 6 jaar garantie + 6 jaar pechhulp en is er een uitgebreide beschikbaarheid van accessoires en accessoirepakketten.