VOGE is nog steeds een relatief nieuw merk maar het gamma heeft zich intussen al wel bewezen op vlak van kwaliteit en rij-eigenschappen. VOGE is het premium merk van Loncin , een Chinese industriegigant die werd opgericht in 1983 en nu meer dan 9000 werknemers telt en jaarlijkse meer dan 2,5 miljoen motorfietsen, 3 miljoen motorblokken en 150.000 ATV’s produceert. Dat ook een aantal gekende merken al jaren gebruik maken van de expertise van Loncin is geen geheim. Zo vierden BMW en Loncin dit jaar al de achttiende verjaardag van hun samenwerking !

Om deze kwaliteit en het vertrouwen in het merk te onderlijnen biedt VOGE Benelux voor de modellen boven 450cc, vanaf 1 juni 2023 bovenop de wettelijke garantieperiode van twee jaar nu drie jaar garantie-uitbreiding, zodat je gedurende vijf jaar onbezorgd van je nieuwe VOGE-motorfiets kan genieten.

Zo ben je niet alleen zorgeloos onderweg, maar behoudt je nieuwe VOGE-motorfiets ook meer van zijn waarde. Je kunt de garantie-uitbreiding zelfs aan een nieuwe koper overdragen. Dankzij deze overdraagbare garantie-uitbreiding wordt ook de doorverkoopwaarde van je motorfiets verhoogd.

De voordelen van het VOGE Extended Warranty Program Benelux:

  • 5 (2 + 3) jaar garantie
  • Geen kilometerbeperking
  • Dekking bij elke officiële VOGE-dealer in de Benelux
  • Alle herstellingen gebeuren met onderdelen geleverd door VOGE Benelux
  • Hogere doorverkoopwaarde

Wil je meer te weten komen over deze VOGE garantie-uitbreiding, check dan: