Met de toetreding van BW Import op 5 december als nieuw lid van Koninklijke RAI Vereniging is het draagvlak van sectie Motoren verder versterkt. Het in Mechelen gevestigde bedrijf, onder leiding van Bart Wellemans, heeft een aanzienlijke rol gespeeld in het vestigen en ontwikkelen van motorfietsmerken in de Benelux. Het portfolio omvat onder andere CFMOTO, Voge, ZEEHO (elektrische motoren) en Changjiang.

Bart Wellemans treedt ook toe tot het bestuur van de sectie Motoren van RAI Vereniging. BW Import, Benelux importeur voor CFMOTO sinds 2019, heeft in de loop der jaren Voge, Changjiang (zijspanmotoren) en ZEEHO (elektrische motoren) aan het programma toegevoegd.

BW Import ziet deelname aan RAI Vereniging als cruciaal voor het optimaliseren van toekomstige groei in Nederland. Het biedt hen een informatief klankbord en de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op mobiliteitskwesties in Nederland. BW Import benadrukt de aantrekkelijkheid van hun modellen voor diverse mobiliteitsbehoeften, met name met de elektrische modellenlijn van ZEEHO.

Martijn van Eikenhorst, manager sectie Motoren van RAI Vereniging, is verheugd over de groei van het aantal leden. Hij benadrukt dat RAI Vereniging nu bijna alle motorfietsimporteurs in Nederland vertegenwoordigt, wat de groeiende rol van motorfietsen als logisch en betaalbaar mobiliteitsalternatief weerspiegelt. Van Eikenhorst nodigt andere partijen uit om zich bij RAI Vereniging aan te sluiten.

(Bron: rai-vereniging.nl)