Het Dainese Custom Works platform is opgericht om dezelfde maatwerkservice die MotoGP coureurs ontvangen te kunnen bieden aan iedereen. En in januari verhuist de gehele Custom Works setup naar Nieuwleusen voor een uniek evenement.

Kleermaker 2.0.
Naast de volledige Custom Works setup tref je op 23 en 24 januari ook Stefano Corte aan. Stefano is al bijna 20 jaar actief in de MotoGP, onder andere als Valentino Rossi’s persoonlijke kleermaker. Daarnaast heeft hij een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het D-air® airbag systeem, wat heeft geresulteerd in zijn leidinggevende rol binnen de raceafdeling. Naast Stefano Corte zal er in Nieuwleusen ook een designer aanwezig zijn vanuit de Dainese raceafdeling.

Het beste moment voor maatwerk
Als je altijd al het gevoel van een echt maatpak hebt willen ervaren, dan is dit het beste moment. Tijdens het Dainese Custom Works Event word je perfect opgemeten zodat je nieuwe pak vanaf het allereerste moment van dragen voelt als een tweede huid. Daarnaast worden op bestellingen tijdens het event geen extra kosten voor je persoonlijke design en kleurstelling in rekening gebracht, waarmee je tot wel €600,- per pak kunt besparen afhankelijk van het gekozen product. Om het plaatje af te maken bestaat er eveneens de mogelijkheid om custom designed Dainese Axial laarzen toe te voegen aan je bestelling.

Meld je aan
Ben je op dinsdag 23 of woensdag 24 januari van de partij? Stuur een mail naar kleding@tenkatemotoren.nl. Voor meer informatie over het evenement en wat je kunt verwachten, ga naar www.tenkateshop.com/custom-works-event.