GIVI brengt een nieuwe topkoffer op de markt met maximale ruimte, die werd gepresenteerd op de laatste editie van de EICMA.  De MAXIA is de vijfde ontwikkeling van het topmodel van de Monokey sinds zijn geboorte (1991). De nieuwe generatie Givi topkoffer is een innovatieve mix van fraaie esthetische vormen en praktische bruikbaarheid. De 58 liter beschikbare binnenruimte vertegenwoordigt ook een record dat het merk nooit eerder heeft behaald.

Om het simpelweg een plastic topkoffer te noemen lijkt niet voldoende aangezien het de meest geraffineerde topkoffer voor motoren en maxiscooters is in termen van design.  Daarbij is het de meest technologisch geavanceerde koffer ooit geproduceerd door GIVI. Dit nieuwe model blijft trouw aan het zeer populaire MONOKEY montagesysteem. Het heeft drie jaar geduurd om de MAXIA 5 te ontwikkelen en aan het publiek te presenteren:  Nu is dit model eindelijk verkrijgbaar en zal het een mijlpaal zijn in de geschiedenis van GIVI, dat al meer dan 45 jaar bestaat.

De MAXIA 5 is verkrijgbaar in vier versies, allemaal met vier gelakte afdekkappen (twee boven en twee onder), een zachte mat die is aangebracht op de onderkant van de kap.
onder), een zachte mat op de bodem, een gaas en elastische band om de inhoud stabiel te houden en een veiligheidsslot. De elementen die de versies onderscheiden zijn de reflectoren (rood of
transparant) en de kleur van de deksels (aluminium of zwart). Leverbaar voor diverse motoren en motorscooters waaronder de nieuwe Yamaha TMAX 560

Meer info GIVI