Na het heroveren van de nummer één positie in 2022, behoudt Honda in België haar leiderspositie in 2023 met een indrukwekkende stijging van de verkoop met 20%!

Dit succes is voornamelijk toe te schrijven aan een steeds uitgebreider assortiment, met de opmerkelijke toevoeging van de CB750 Hornet en de XL750 Transalp in het voorjaar. Deze twee zeer gewilde modellen hebben het aanbod bij de dealers aanzienlijk verrijkt.

Met Honda’s 5-jaar garantie, innovatieve financieringsopties zoals het 3-optieprogramma, een breed scala aan modellen en gepassioneerde dealers heeft Honda het jaar afgesloten met een aanzienlijke voorsprong op de markt.

Honda’s doel voor 2024 is duidelijk:

de positie op de Belgische markt verder versterken.

In 2024 wordt het nieuwe “naked” vlaggenschip CB1000 Hornet geïntroduceerd in het Europese modellenaanbod van Honda. De CBR600RR keert na zes jaar terug naar Europa met een herziene motor, nieuwe styling en een volledig elektronicapakket. Twee nieuwe modellen, de CB500 Hornet en NX500, worden toegevoegd aan het A2 rijbewijsvriendelijke 500cc-aanbod en nemen hun plaats in naast een herziene CBR500R.

Een unieke technologie, de Honda E-Clutch, wordt als eerste ter wereld beschikbaar op de vernieuwde viercilinder CB650R en CBR650R middenklassers. De CBR1000RR Fireblade en zijn SP-versie worden voorzien van upgrades aan frame, plaatwerk, motor en versnellingsbak om de prestaties in het middengebied te maximaliseren.

De nieuwe 2024 modellen van de CRF1100L Africa Twin en CRF1100L Africa Twin Adventure Sports zijn reeds beschikbaar bij de dealers. Met deze nieuwe modellen en verkorte levertijden streeft Honda ernaar haar aanwezigheid op de markt verder te versterken.