Fans van KTM kunnen nu duidelijke communicatie toevoegen aan KTM’s RIDE ORANGE EXPERIENCE, een buitengewone demorit vanuit de KTM Motohall. Deelnemers krijgen de kans om een KTM Packtalk Edge te huren voor hun KTM-rit, wat een extra dimensie toevoegt aan een toch al fantastische ervaring.

De KTM Packtalk Edge, het resultaat van de strategische samenwerking tussen Cardo Systems en KTM, is compact en licht en sluit perfect aan bij de geavanceerde technologie, het vermogen en de sensatie die rijders door hun stuur voelen. Met dit mobiele communicatie- en connectiviteitsapparaat van topklasse kunnen rijders via de intercom met maximaal 15 andere rijders in de groep chatten, GPS-instructies volgen, gesprekken voeren en ontvangen en naar muziek luisteren via hoogwaardige JBL-luidsprekers.

De KTM Packtalk Edge is waterdicht, stof- en modderbestendig en wordt geleverd met een unieke magnetische ‘Air Mount’, waarmee de slanke, antennevrije unit universeel op alle helmen kan worden gemonteerd. Daarbij komt nog een bereik van 8 km (1,6 km van rijder tot rijder), een ruisonderdrukkende microfoon, een batterij met een levensduur van 13 uur en standaard snel opladen, gekoppeld aan KTMconnect om de rit nog leuker te maken.

De RIDE ORANGE EXPERIENCE is een buitengewone ervaring vanuit de KTM Motohall. Het begint met een bezoek aan de KTM Motohall tentoonstelling, voordat de deelnemers met hun geselecteerde KTM machines uit de KTM Motohall motorverhuurwinkel op pad gaan. Rijders krijgen ook aanbevelingen voor de beste routes van en naar de KTM Motohall. De prijzen beginnen vanaf € 99 per persoon en kunnen worden geboekt bij Get Your Tickets – KTM Motohall (ktm-motohall.com). De RIDE ORANGE EXPERIENCE gaat in het voorjaar van 2023 opnieuw van start en biedt ook de mogelijkheid om een KTM PACKTALK EDGE te huren.

De KTM Packtalk Edge heeft een prijskaartje van €409,95 en is verkrijgbaar bij de Cardo-dealers of rechtstreeks op www.cardosystems.com