De motoren en 50cc brommers van Mash kennen we allemaal, Mash introduceert in de BENELUX nu ook Mash Scooters. De Mash Scooters zijn al een tijd op de Europese markt te vinden, waarmee goede successen met zijn gehaald, en nu dus ook in de Benelux te koop.

Met het toevoegen van het scootergamma, biedt Mash binnen iedere leeftijdscategorie de mogelijkheid om een Mash te rijden, om zo binnen het merk door te groeien. Het gamma dat in de Benelux gevoerd gaat worden bestaat uit 4 types; Mash City 2.0, Legend’R, Bibop 2.0 en de Legend’R Naked.

De Mash City 2.0 heeft een tijdloos ontwerp en met een uitstekende prijs/ kwaliteitsverhouding voldoet deze scooter aan alle Euro5 normen. Consumentenprijs € 1.999 incl. btw.

De Legend’R is een scooter met een compromisloos retro design, maar met hedendaagse technologie zoals de Euro5 elektronische injectiemotor. De ideale bondgenoot voor elke dag. Het opvallende design met dubbele optische koplamp, 12-inch velgen, digitale teller met brandstofniveau maakt het een graag welkome toevoeging aan het al grote scooter landschap. De Legend’R heeft een consumentenprijs van € 1.999 incl. btw.

Naast de Legend’R is er ook de Legend’R Naked. Het sportieve broertje van de Legend’R, en heeft een meer stedelijke stijl. Zijn easy-grip stuur is voorzien van geïntegreerde telefoonhouder om het rijden in de stad te vergemakkelijken. De Legend’R Naked heeft een consuementen prijs van € 2.099 incl. btw.

De Bibop 2.0 met zijn race look en strakke lijnen, is voorzien van volledige led-koplampen zodat je zelf goed kunt zien en eveneens goed gezien kunt worden, led-knipperlichten en waarschuwingslichten ruime opbergruimte onder het zadel, USB-aansluiting op het stuur en een opberg vak in het schort. Daarmee behoort de Bibop 2.0 wel tot de meest sportieve in het gamma van de Mash scooters. Consumentenprijs € 2.199 incl. btw.

Net als voor alle nieuwe Mash Motoren en Brommers, geldt ook op de Scooters een fabrieksgarantie periode van 3 jaar, op originele onderdelen, arbeid en onbeperkt aantal kilometers.

Mash
Het merk Mash werd in 2012 opgericht door Frédéric Fourgeaud, voorzitter van SIMA (Société d’Importation de Motos et Accessoires). In Levernois, vlakbij Beaune in de Bourgogne, werden de ontwerpen voor de eerste Mash-motorfiets gepresenteerd. 
Geïnspireerd door de jaren 70, was Mash het eerste 125cc-motormerk dat de “neo-retro”-stijl introduceerde. Van motorfietsen van 50 cc tot 650 cc, het Franse bedrijf is in de loop der jaren geëvolueerd zonder zijn principes te verwaarlozen: stijl,

prijs-kwaliteitverhouding, passie, creativiteit en een geest van vrijheid. 

Met ongeveer 15 modellen evolueert en ontwikkelt het merk voortdurend producten van 50cc bromfietsen tot motorfietsen. 
https://mash-motors.nl/ 
https://mash-motors.be/