Royal Enfield heeft twee speciale edities van de bestverkochte 650 tweecilinder motorfietsen onthuld – de Thunder Edition Continental GT 650 en de Lightning Edition Interceptor 650. Deze zijn standaard uitgerust met een superieure reeks originele motoraccessoires.

De Royal Enfield Special Editions met accessoires zijn beide uitgerust met de iconische 648 cc paralleltwin van Royal Enfield, afgewerkt met gepolijste aluminium carterdeksels. De rijeigenschappen blijven ongewijzigd vanwege het beproefde, klassiek geïnspireerde chassis dat samen met Harris Performance is ontwikkeld door het team van het Britse Technology Center van Royal Enfield. Dit heeft geresulteerd in een motor die wendbaar en makkelijk te hanteren is bij uiteenlopende rijstijlen en terreinen, met behoud van de historische stijl.

Thunder Edition Continental GT 650

De Thunder Edition Continental GT biedt alles wat je nodig hebt voor een weekendje weg op een nostalgische tweewieler. Met onmiskenbare caféracer-kenmerken, een speciaal gevormde brandstoftank, naar achter geplaatste voetsteunen en clip-on stuurhelften in racestijl is de Thunder Edition ideaal om de drukte van de stad te ontvluchten. Dankzij de bewezen ergonomie blijft de motor comfortabel als hij wordt gebruikt als stijlvolle city bike of als hij de open weg op gaat.

De Thunder Edition omvat: Afneembare zijtassen, tweepersoons touring zadel, compacte motorbeschermers en carterbeschermer, kort getint windscherm, CNC-bewerkte spiegels en olievuldop.

Prijzen NL – Thunder Edition Continental GT 650

  • Adviesprijs €9,199: Monocolor – Rocker Red, British Racing Green
  • Adviesprijs €9,499: Bicolor – Ventura Storm, Dux Delux
  • Adviesprijs €9,699: Chrome – MR Clean

Lightning Edition Interceptor 650

De Lightning Edition Interceptor 650 is voorzien van accessoires om minder drukke wegen verder te ontdekken. De opvallende druppeltank met traditionele uitgeschulpte knie-uitsparingen en een breed gebogen stuur zijn een eerbetoon aan de originele Interceptor die de street scrambler-stijl van het Californië van de jaren ‘60 bepaalde. De comfortabele en dominerende rijhouding is zowel leuk als praktisch voor het toeren en het verkennen van allerlei terreinsoorten, van bochtige kustwegen tot en met de stedelijke jungle, om met z’n tweeën de stad uit te gaan of stijlvol naar het strand te toeren.

De Lightning Edition omvat: Afneembare zijtassen, Touring zadel, Compacte motorbeschermers, Aluminium carterbeschermer, Hoog flyscreen, Touring spiegels en CNC olievuldop.

Prijzen NL – Lightning Edition Interceptor 650

  • Adviesprijs €8,899: Monocolor – Canyon Red, Ventura Blue, Orange Crush
  • Adviesprijs €9,199: Bicolor – Sunset Strip, Downtown Drag, Baker Express
  • Adviesprijs €9,499: Chrome – Mark II

*Beschikbaar zolang de voorraad strekt bij deelnemende EU-dealers.