De prijzen voor de langverwachte Speed 400 en Scrambler 400 X van Triumph Motorcycles zijn vandaag onthuld. In België begint de Speed 400 roadster bij €5.895, terwijl in Nederland de prijs begint bij €6.795. De Scrambler 400 X is verkrijgbaar vanaf €6.595 in België en €7.495 in Nederland.

Beide modellen zullen vanaf eind januari 2024 bij de dealers te vinden zijn en zijn uitgerust met geheel nieuwe motoren. Ze zijn ontworpen om een plezierige, opwindende en zelfverzekerde rijervaring te bieden aan rijders van alle leeftijden en niveaus.

Voor deze prijs bieden beide modellen een buitengewone prijs-kwaliteitverhouding. Ze leveren toonaangevende prestaties in hun klasse, komen met een hoog niveau van standaarduitrusting en zijn voorzien van op de rijder gerichte technologie. Dit alles wordt aangevuld met ongeëvenaarde kwaliteit en aandacht voor detail, de beste onderhoudsintervallen in hun klasse en een uitgebreide garantie van twee jaar.

Paul Stroud, Chief Commercial Officer van Triumph Motorcycles, merkte op: “De reacties op de Speed 400 en Scrambler 400 X zijn fenomenaal geweest, en we weten dat klanten over de hele wereld reikhalzend hebben uitgekeken naar de prijsaankondiging. We willen deze motorfietsen zo toegankelijk en concurrerend mogelijk maken, en we hopen dat deze prijzen potentiële klanten in elke markt zullen verrassen en enthousiasmeren. We geloven dat we hiermee een ongelooflijke waarde bieden, zowel bij de aanschaf als gedurende het eigendomstraject.”

“De bestellingen stromen al binnen, en vanaf eind januari zullen beide modellen beschikbaar zijn bij de dealers. We zijn ervan overtuigd dat een nieuwe generatie Triumph-rijders binnenkort zal kunnen genieten van de iconische stijl, kwaliteit en prestaties van Triumph.”