Nu de dagen langer worden en het kwik voorzichtig richting de dubbele cijfers gaat lonkt de motor als primaire vervoersmiddel. Dankzij de voorjaarsactie van AGV betekent dit niet dat je favoriete podcast of playlist op pauze hoeft: schaf je de recent geïntroduceerde AGV Tourmodular aan inclusief AGV Insyde communicatiesysteem dan kan je rekenen op een korting van €300,-.

AGV Insyde

Het AGV Insyde is een “Dynamic Mesh Communication” systeem wat ontwikkeld is met communicatiespecialist Cardo. Deze hoogstaande techniek maakt communicatie met tot wel 15 andere rijders tegelijk mogelijk, over een afstand van 6 kilometer. Naast rijder-naar-rijder communicatie koppelt het Insyde systeem eenvoudig met andere apparaten zoals je smartphone. Hierdoor bel je, luister je naar je favoriete muziek, of navigeer je eenvoudig naar je volgende bestemming.

Naadloos ingebouwd

Het AGV Insyde systeem past 1-op-1 in de AGV Tourmodular, waardoor je geniet van kraakheldere communicatie zonder in te leveren op comfort. De eigenschappen van de Tourmodular blijven hiermee behouden, zoals een dynamisch gewicht van “0” bij 130 km/h wat vermoeidheid op langere ritten voorkomt. De helm excelleert in beluchting en comfort,  de mix van carbon, aramide en glasvezel zorgt voor een extreem sterke en toch lichtgewicht buitenschaal.

De helm is gehomologeerd onder de nieuwe ECE2206 norm, en opvallend hieraan is dat de Tourmodular “PJ” gecertificeerd is. Dit betekent dat de helm zowel in open als gesloten toestand voldoet aan de strenge veiligheidsnorm.

De voorwaarden voor het voorjaar

De kortingsactie loopt van 10 maart t/m 10 mei bij alle AGV dealers in Nederland. Ongeacht de kleur of het design: wanneer je de Tourmodular aanschaft in combinatie met het Insyde systeem ontvang je €300,- korting bij het afrekenen. Kijk op www.motomind.nl om je dichtstbijzijnde AGV-dealer te vinden.

AGV Tourmodular

Prijzen

  • €599,95 (zwart & mat zwart) €629,95 (effen kleuren) €649,95 (designs)
  • Adviesprijs AGV Insyde communicatiesysteem: €344,95
  • Maten: XS – XXL