Voor sportieve motorrijders die zich ook buiten het zomerseizoen op de weg wagen heeft Dainese iets nieuws: de Super Rider 2 Absoluteshell. Sportieve looks en protectie gecombineerd met een waterdicht en ademend Absoluteshell membraan.

De looks

Met looks afgestemd op het supersport en sportieve naked segment, en invloeden vanuit de Dainese raceafdeling -waaronder de aluminium hard parts op de schouders en de speed hump op de rug- is de Super Rider 2 op het oog een jas voor de typische sportieve rijder. Klopt, maar wel een rijder die ook comfortabel op pad kan wanneer de zon zich even niet laat zien, of erger!

Geef regen geen kans

De Dainese Super Rider 2 wordt standaard geleverd met een uitneembaar Absoluteshell membraan. Met het membraan erin heeft regen geen kans om door te dringen tot het lichaam, terwijl het hoog ademend vermogen van het Absoluteshell ervoor zorgt dat transpiratie wel haar weg naar buiten vindt. Het resultaat: droog en comfortabel op weg wanneer het weer je in de steek laat.

Veelzijdig in de zomer

De Super Rider 2 is als ware allrounder ontwikkeld, waardoor de jas ook presteert wanneer het wel aangenaam is buiten. Wanneer het waterdichte membraan uit het jack wordt verwijderd ontstaat er een sportieve doorwaai-jas, doordat de mesh-panelen op de voorzijde, achterzijde en de armen de frisse lucht direct doorlaten.

Protectie in alle seizoenen

Met of zonder het Absolute Shell membraan biedt de Super Rider 2 de bescherming die past bij het sportieve uiterlijk. Door leer op strategische plaatsen is de slijtvastheid gewaarborgd, terwijl CE-goedgekeurde protectoren op schouders en ellenbogen de impactprotectie voor hun rekening nemen. Optioneel is deze protectie uit te breiden met een rug- en borstprotector. Dankzij verstelmogelijkheden op de heupen, mouwen en bovenarm en de toepassing van Mugello stretchmateriaal, blijft de pasvorm van de Super Rider 2 te allen tijde behouden. Dankzij een bevestigingsrits aan de onderzijde van het jack is deze eenvoudig aan de broek te ritsen.

Over ABSØLUTE SHELLÔ

Het Absolute Shell membraan markeert de nieuwe generatie van waterdichte producten van Dainese. In-house ontwikkeld om de veeleisende motorrijder in alle gevallen comfort te bieden, biedt dit membraan waterdichtheid onder alle omstandigheden zonder in te leveren op ademend vermogen.

Maten, kleuren en prijzen

De Dainese Super Rider 2 is verkrijgbaar in de maten 44 t/m 60. De verkoopadviesprijs is €499,95, waarbij er de keuze is uit onderstaande kleurstellingen.

  • Zwart / Wit
  • Zwart / Grijs / Fluo Rood
  • Zwart / Wit / Fluo Geel

De Dainese Super Rider 2 is verkrijgbaar bij alle Dainese dealers in Nederland. Kijk voor de complete dealerlijst op www.motomind.nl