De LiveWire S2 Del Mar gaat €20.390,- kosten. De European Launch Edition van 100 limited-edition motoren gaat op 27 april in de verkoop.

LiveWire, de toonaangevende fabrikant van elektrische motorfietsen, is verheugd om de voorgestelde verkoopprijs voor de S2 Del Mar in de VS en de voorlopige leveringsdatum van deze motorfiets te bevestigen. Daarnaast kondigt het merk een exclusieve kleurstelling aan voor de S2 Del Mar Launch Edition in Europa, beperkt tot 100 motorfietsen in alle vier de markten.

“Ons doel is om voorop te gaan in de elektrificatie van tweewielers, en we geloven dat de Amerikaanse S2 Del Mar-prijs van $15.499 de acceptatie van elektrische voertuigen verder zal versnellen, wat de leidende rol van LiveWire in de categorie verder verstevigt. De nieuwe prijs is aanzienlijk lager en we hopen dat onze reserveringshouders en geïnteresseerden in de S2 Del Mar net zo blij zullen met dit nieuws als wij”, aldus Jochen Zeitz, Chairman en CEO van LiveWire.

LiveWire S2 Del Mar

Europa

Voor Europese LiveWire-consumenten gaan reserveringen voor de S2 Del Mar Launch Edition om 16.00 uur open, voor een reserveringsbedrag van €100. Er zullen slechts 100 exemplaren van de S2 Del Mar Launch Edition worden gebouwd, in een exclusieve kleurstelling en met een bijzonder wieldesign. De graphics en lak – in een unieke nieuwe kleurstelling genaamd Himalaya White – worden met de hand aangebracht in een proces dat vijf dagen in beslag neemt. De Launch Edition van de S2 Del Mar is volgens de huidige planning vanaf september leverbaar in Europa. 

S2 Del Mar European Launch Edition incl. BTW

  • Frankrijk €20.190
  • Duitsland €19.990
  • Nederland €20.390
  • VK £18.990